- نویسنده : حسین همتی نژاد
- 22 اسفند 1401
- کد خبر 186625
- ایمیل
- پرینت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا) به نقل از خبرگزاری فارس، بازدید خادمان سفیران کریمه از مناطق مختلف شهر و دیدار با خانوادههای مختلف، موجب شد که در قالب این برنامه با خانواده حکمیه نادرعلی آشنا شویم، خادم حرم حضرت معصومه(س) که داستان زندگیش برای خانوادههای امروزی بسیار جالب و حائز اهمیت است.
خداوند در سن ۴۵ سالگی به این بانوی خادم فرزندی عنایت کرده که از نوهاش بسیار کوچکتر است. نادرعلی که از همکاران بخش نیروی انتظامی مستقر در آستان مقدس بانوی کرامت است از خاطرات دوران خدمتش در آستان ملک پاسبان بانوی کرامت برای ما روایت میکند.
او که در دوران بازنشستگی به سر میبرد میگوید که از سال ۷۵ به عنوان همکار نیروی انتظامی در کلانتری مستقر در حرم خدمت خود را آغاز کرده و مامور به خدمت در آستان مقدس بانوی کرامت بوده است.
او از آرامش و لذتهای کار در حرم میگوید و بیان میکند که خاطراتش در مدت ۱۹ سال خدمت در حرم با اشک و لبخندهای زائران و مجاوران و توسلاتشان به خواهر شمس الشموس عجین شده است.
او از زائرانی می گوید که با باران لطیف اشک، مرقد ملک پاسبان بانوی کرامت را زیارت میکردند.
*اهل بیت(ع) کسی را دست خالی بر نمیگردانند
نادر علی بیان میکند که خانواده حضرت زهرا(س) و امیرالمومنین(ع)، خانواده ای بی همتا در تاریخ هستند و کرامت این خاندان بر کسی پوشیده نیست.
او می گوید: این خانواده کسی را دست خالی بر نمی گردانند و «مهدی» عنایت و شیرینترین هدیه بانوی کرامت به من بود، هدیهای که زندگی مرا دگرگون و بی نهایت شیرین کرد، هدیه ای که بانوی کرامت به پاس ۱۹ سال خدمت به من ارزانی داشت. هدیهای که امید دارم از فرماندهان خانواده ما در لشکر سبزپوش عصر ظهور باشد.
*با شعار فرزند کمتر، زندگی بهتر فریب خوردم
وی تصریح میکند که او نیز مانند دیگر بانوان ایرانی فریب شعار «فرزند کمتر زندگی بهتر» را خورده است؛ اما زمانی که امام خامنهای، جانشین بر حق امام زمان(عج) از خانواده ها درخواست کردند که در کنار جهاد تبیین، جهاد فرزندی آوری داشته باشند او نیز با وجود اینکه پسری ۲۷ ساله، دختری ۲۲ ساله با یک نوه ۶ ساله داشت فرزند سوم خود را هم باردار شده است.
این خادم افتخاری حرم حضرت معصومه(س) بیان میکند که سخنان دیگران در مورد اینکه باید در چه سن و سالی فرزند آورد یا فرزنددار شدن با نوه اشتباه است، اهمیتی ندارد.
وی تصریح کرد: من به سخنان دیگران اهمیت نمی دهم بلکه برایم امر نایب امام زمانم مطاع است؛ بنابراین اقدام به فرزند آوری کردم و در حالی که پسر سومم ۹ سال دارد، بانوی کرامت مهدی را به من عنایت کرده است.
خادم افتخاری آستان مقدس بانوی کرامت ادامه داد: جوانان با توکل به خدا باید به موقع ازدواج کنند، به موقع فرزند دار شوند و با وجود سختی معیشت و وضعیت اقتصادی به خداوند توکل داشته باشند؛ زیرا روزی و عاقبت به خیری فرزندان را نه مسئولان بلکه خداوند و اهل بیت(ع) عنایت می کنند.
وی گفت: فرزندآوری در شرایط سخت و تربیت فرزند صالح با وجود مشکلات معیشتی نماد ایمان خانوادهها در جامعه امروزی است، پس نباید ایمان را به بهانه فقر و مشکلات معیشتی از دست داد؛ بلکه باید متوکل به خدا بود و همین هم بندگان را کفایت می کند؛ چرا که آیات قرآن کریم می فرمایند «خداوند همه را کفایت میکند».
*تربیت سرباز برای نظام مهمترین رسالت خانوادههای مؤمن
وی با تاکید بر اینکه فرزند دار شدن سن و سال خاصی ندارد و بانوان سالم در هر سنی می توانند شیرینی مادر شدن را تجربه کنند، یادآورشد: اگر زنی می خواهد مادر شود و حتی نوه دارد این طرز تفکر اشتباه که کسی که عروس و داماد و نوه دارد نباید فرزند دار شود را کنار بگذار و با توکل به خدا اقدام کند تا ایرانی جوان داشته باشیم.
این مادر بزرگ قمی گفت: امام حسین(ع) با وجود اینکه امام باقر(ع) نوه ایشان بود و در کربلا هم حضور داشت و با وجود اینکه فرزندانی مانند امام سجاد(ع) و حضرت علی اکبر(ع) داشتند در آن سن و سال فرزندی همچون حضرت علی اصغر (ع) را به دنیا آوردند که داستان کربلا و دلیری امام حسین(ع) نه فقط در مورد روز عاشورا بلکه در همه عرصهها از جمله امر به معروف و نهی از منکر و نبرد با ظالم و ظلم ستیزی باید برای ما الگو باشد.
خادم آستان بانوی کرامت تصریح کرد: امام حسین(ع) در زمینه فرزندآوری و فرزندپروری نیز برای امت الگو هستند که توجه به سن فرزندان این امام چه دختر و چه پسر و داشتن فرزندان خردسال مانند حضرت سکینه(س) و حضرت رقیه(س) برای ما الگو است و نشان می دهد مومن در هر سن و سالی برای تعالی جامعه اسلامی باید فرزندان زیادی داشته باشد، این فرزندان را درست تربیت کند و تربیت این فرزندان به گونهای باشد که حتی در سخت ترین شرایط همچون عاشورا نیز از یکدیگر حمایت کرده و در راه دفاع از اسلام و ولایت امام معصوم سر از پا نشناخته و آماده دلیری، جهاد و شهادت در راه خدا باشند.
گفتوگو: فاطمه قاسمی
https://qomna.ir/?p=186625