×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Thursday, 26 December , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 13 خبر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا)، پس از خودکشی کیومرث پوراحمد از کارگردانان مطرح سینمای ایران، برخی رسانه‌ها و شخصیت‌ها به تمجید از وی پرداختند. این تمجیدها تا جایی پیش رفت که برخی حتی عمل قبیح خودکشی وی را دراماتیک کرده و از آن با عنوان «مرگ خودخواسته»، «درگذشت» و … یاد کردند.

در قم نیز متاسفانه برخی موسسه‌های هنری و رسانه‌هایی که در زمینه فرهنگ و هنر فعال هستند، بدون اشاره به علت مرگ پوراحمد به بازخوانی کارنامه هنری و همچنین حضورش در قم پرداختند.

این در حالی است که پوراحمد هرچقدر هم که در حیطه کاری خود خبره بوده است؛ بازهم با با پایان دادن به زندگی‌اش، اوج افول خود را به نمایش گذاشت و همین موضوع برای احتیاط در معرفی شخصیت وی کافی است. آن هم از سوی محافل هنری و رسانه‌هایی که مدعی پاینبدی به ارزش‌های اسلامی هستند و یقینا از حرمت خودکشی در متون فقهی آگاهی دارند.

از طرفی قهرمان‌سازی از شخصیتی که دست خودکشی زده، به نوعی در راستای تلطیف اقدام قبیح وی است و نباید فراموش کرد که خودکشی مسئله‌ای مسری و آموختنی است و قهرمان‌سازی در این مسائل به افزایش آمار آن کمک کرده و می‌تواند به الگوسازی غلط منجر شود.

https://t.me/qomna_com

https://www.instagram.com/qomna_com/

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.