- نویسنده : حسین همتی نژاد
- 26 فروردین 1402
- کد خبر 187620
- ایمیل
- پرینت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا) به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ ناصر بابامحمدی مدیر عامل چاپخانه قرآنی اسوه با اشاره به تاسیس و شروع به کار این چاپخانه در سال ۱۳۷۳ و با سرمایه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان گفت: هدف از راه اندازی این چاپخانه انتشار قرآن در کشورهای اسلامی و جهان اسلام با پیش بینی ظرفیت روزانه ۱۰ هزار جلد قرآن و کتب دینی بود..
وی با بیان اینکه دستگاههای فعال در این چاپخانه جز به روزترین و مدرنترین دستگاههای صنعت چاپ در جهان است افزود: این موضوع باعث شده است تا مجموعه ما به عنوان بزرگترین چاپخانه قرآنی کشور و دومین در غرب آسیا شناخته شود.
بابامحمدی تعداد کارگران فعال در این چاپخانه را ۶۰ نفر عنوان کرد و گفت: تا پیش از حذف یارانه کاغذ و حاملهای چاپ حدود ۲۰۰ کارگر در این چاپخانه مشغول به کار بودند.
وی همچنین قانون کار سخت و زیان آور را که باعث بازنشستگی پیش از موعد تعداد زیادی از کارگران این چاپخانه شد عامل دیگر کاهش تعداد کارگران بزرگترین چاپخانه قرآنی کشور دانست و افزود: با این حال توانستیم هدف چاپ روزانه ۱۰ هزار جلد کتاب را حفظ کنیم.
مدیر عامل چاپخانه قرآنی اسوه در پایان گفت: قبول سفارشهای قرآنی از کشورهای مختلف غرب آسیا و آسیای میانه از جمله عراق، اردن، یمن، افغانستان، آذربایجان، گرجستان و قرقیزستان در این چاپخانه انجام میشود.
چاپ ۱۱۰ نمونه قرآنی با ترجمههای مختلف، چاپ سایر کتب دینی از جمله مفاتیح الجنان، نهج البلاغه، کتابهایی با موضوعهای قرآن و انواع قرآنها در سایزهای متفاوت از جمله نیم جیبی تا قطع رحلی در این چاپخانه چاپ و منتشر میشود.
https://qomna.ir/?p=187620