×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Thursday, 5 December , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تفویض اختیار شهردار قم بر اساس شیوه‌نامه وزارت کشور است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا) به نقل از روابط‌عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، محمود مسگری در صد و چهل و سومین جلسه رسمی و علنی شورای شهر قم گزارشی از جلسه ارائه داد و اظهار داشت: در این جلسه شورای شهر دو خیابان به نام شهید جمهور، شهید ابراهیم رئیسی و سید مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و در پاسخ به مطالبه مردم نام‌گذاری کرد.

وی سپس به گرفته‌شدن تفویض اختیار از شهردار در ماده ۱۷ اشاره کرد و افزود: تفویض اختیار شهردار در خصوص «کمک‌های بلاعوض» دستور وزارت کشور است و با توجه به اجتهاد فردی و برخوردهای سلیقه ای و در جهت جلوگیری از هرگونه تبعیض نسبت به شهروندان، صرفا با مطابق قانون به دنبال اجرا شدن آن می باشیم.

مسگری افزود: در یکصد و چهل و سومین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر و بنا به تشخیص اعضای محترم، لغو تفویض اختیار پس از طرح در کمیسیون برنامه وبودجه و سپس جلسه تلفیق، در نهایت با رای ۹ نفر موافق و ۴ نفر مخالف مورد موافقت قرار گرفت.

وی در تشریح نحوه دریافت شهروندان در این خصوص گفت: فرآیند پرداخت ها به گونه ای بوده که در کمیته‌ای سه نفره، متشکل از مشاور شهردار، مدیرکل ارتباطات مردمی و مدیرکل حوزه شهردار دسته بندی انجام شده و سپس با دستور شهردار پرداخت می گردید، ناظر به مسائل طرح شده و بررسی های اعضا این امکان پرداخت که تفویض گردیده بود از شهردار سلب شده و باید لیست فوق پس از بررسی و تائید شورای اسلامی شهر پرداخت گردد و هیچ خللی در نحوه دریافت درخواست ها و در نهایت پرداخت آن به وجود نخواهد آمد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر با اشاره به اینکه لغو تفویض اختیار شهردار در ماده ۱۷ در راستای احقاق حقوق مردم است، گفت: متاسفانه مسائلی مطرح می شود که شورای اسلامی شهر را به عنوان نمایندگان مردم در مقابل مردم قرار می دهند، در بروکراسی اداری موجود اینکه اعضا به عنوان وظیفه ذاتی نظارتی خود بر عملکرد و نحوه پرداخت نظارت داشته باشند، هیچ مشکل و خللی در پرداخت به جامعه هدف نخواهد داشت و با برخوردهای سلیقه ای و غیرقانونی در این مسیر قطعا برخورد خواهیم کرد.

مسگری سپس مشکلات کمبود فضای آموزشی در قم را مطرح کرد و گفت: باید مشکلات تأمین زمین و عوارض آموزش و پرورش برای یک‌بار حل شود و به یک تفاهم مشترک در این زمینه دست پیدا کنیم.

مسگری متولی اول تربیت نسل جوان را آموزش و پرورش دانست و بیان کرد: این مسئله تأمین زمین چون زیر نظر سازمان ملی زمین است باید از کانال وزیر آموزش و پرورش و در کل کشور حل شود.

وی تهاتر زمین برای تسویه عوارض آموزش و پرورش را پیشنهاد داد و خاطرنشان کرد: باید برای رفع کمبود سرانه آموزشی تسهیل گری کنیم و تلاش کنیم اجرای پروژه‌های مدرسه‌سازی در شهر قم با سرعت بیشتری اجرا شود.

  1. میرزا

    به چند مورد درباره سخنان این عضو شورای شهر جلب میکنم..
    اگر آماری از مردم شهر گرفته و چند مورد سوالی از اهالی شهر بکنید متوجه میشوید که تقریبا هیچ کسی از وظائف و قدرت شورای شهر که تصمیمات احزاب خود را منتقل میکنند خبر ندارند و اینکه میبینید رائ میآورند بخاطر قومی و طایفه ای و دوستان و آشنایان صاحب رای میشوید و همچنین همزمانی با انتخابات ریاست جمهوری باعث بوجود آمدن و آشنا شدن مردم با انتخابات شورای شهر میشود.
    ۲-مماشت و کوتاهی و رفاقت و چشم پوشی از عملکرد شهرداری توسط اعضای شورای در این چند سال باعث شده که شهرداری کوچکترین مخالفت را بر نتابد و از طرف مردم زبان به وامسیبتا و اینکه دخالت در امور شهرداری شده و شورای حق چنین کاری ندارد شده است.
    ۳_در کشوری که حتی ریاست جمهوری از ۴ سال بعد و ریاست مجلس هم از یکسال بعد خبر از انتخاب مجدد خود اطمینان ندارند..شهری مانند قم که از ظواهر شهری کاملا عملکرد ضعیف شهرداری پیداست بسیارمطمئن هستند که همچنان در کرسی شهرداری خواهند بود.و ای کاش جلسات شورای شهر مستقیما از صدا و سیما و اخبار آن از روزنامه ها و سایت ها پخش میشد.
    ۳_نشستن طولانی مدت در صندلی شهردار در این سمت و البته کوتاهی شورای به جائی رسید که هنگام معارفه استاندار ..وزیر کشور به کنایه گفتند بهتر است انتخاب شهردار را به مردم سپرد(البته گریزی زدند بر اینکه در بعضی شهر ها شهردار زود به زود توسط شورای عوض میشود)البته میشود این برداشت رو هم کرد که نمیشود ۱۰ سال با عملکرد ضعیف، شهردار ماند و آنهم برمیگردد به ضعف شورای که به قول معروف بودن یا نبودن آن شورای تاثیر بر امور جاری شهر ندارد چون فقط اهداف سیاسی احزاب خود را دنبال مبکنند..
    غرض این بود که خودتان شهرداری را باد کردید تا جائیکه بزرگتر از شما شد ..
    یا شورای قدرت خود را باور نکرد یا معامله در پس قدرت از طرف احزاب برای ماندن شهردار…که البته ادامه کار شهردار با تصمیم احزاب میباشد همان هایی که تا دهان به نقد باز میشود ترتیب یک ملاقات با این نهاد یا سازمان یا افتتاحیه یا آن شخصیت سیاسی مذهبی و … میدهند تا در بین صحبت ها گوشه چشمی و تعریف و تمجیدی از شهردای شود و بصورت گسترده این موضوع رو تیتر روزنامه ها و سایت ها میکنند..
    اگر میخواهید ببینید قم مشکلات دارد از مردم بپرسید از اینکه سازمان بازرسی میگوید بیشتر شکایات از شهرداری است.. از گشتی در ورودی شهر یا مرکز شهر میشود فهمید قم مانند یک شهر معمولی هم پیشرفت و آباد نشده و با مقایسه با شهرهایی همچون مشهد و شیراز براحتی قابل فهم است.

  2. رضا

    بهتره مثل ریاست جمهوری که وزیران را نمایندگان رای به آنها میدهند برای شهرداران مناطق و مدیران ارشد هم شورای تصمیم بگیرند البته با معرفی شهردار به شورا..و رای دادن یا ندادن اعضا شورا به پیشنهاد شهردا

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.