- نویسنده : محمدحسین شاهمرادی
- 03 دی 1403
- کد خبر 203665
- ایمیل
- پرینت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا) به نقل از خبرگزاری تسنیم، عباس ذاکریان بعدازظهر یکشنبه در جلسه توجیهی دوگانه سوز کردن نانواییهای شهر قم گفت: طرح دوگانه سوز کردن نانواییهای شهر قم در راستای پیشگیری از تعطیلی در زمان قطع گاز و همچنین بروز حوادث احتمالی و در جهت رعایت اصول پدافند غیرعامل و ادامه خدمت رسانی مطلوب این واحدها به شهروندان قمی اجرایی میشود.
وی گفت: در گام نخست یک سوم از نانواییهای استان قم با دریافت تسهیلات لازم به تجهیزات مناسب برای استفاده از سوخت دوم مجهز میشوند.
عباس شیرمحمدی مدیرکل امور اقتصادی استانداری قم، علی آشتاب سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان قم، سعید محمدی مدیرکل غله استان قم نیز در این جلسه توضیحاتی در خصوص ارائه خدمات مطلوب از سوی نانواییها ارائه کردند.
در حال حاضر ۹۰۰ واحد صنفی نانوایی در استان قم پخت نان دارند که ۴۰ درصد از آنان مربوط به نان سنگک است.
https://qomna.ir/?p=203665