- نویسنده : محمدحسین شاهمرادی
- 08 دی 1403
- کد خبر 203867
- ایمیل
- پرینت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا) به نقل از خبرگزاری ایرنا، منصور دیان اردستانی روز شنبه افزود: تامین امنیت غذایی مردم مهمترین ماموریت سازمان جهاد کشاورزی قم است و به همین منظور تلاش کردیم با استفاده از برنامههای حمایتی همچون اجرای طرح تولید قراردادی، ظرفیت تولید گوشت قرمز را در استان افزایش دهیم.
وی با اشاره به برنامه سازمان جهاد کشاورزی قم برای افزایش هرچه بیشتر سطح تولید محصولات دامی، افزود: همچنین در ماههای گذشته تلاش خوبی برای تامین و تدارک هرچه بهتر نهادههای مورد نیاز دامداران فعال در قم صورت گرفت و همین موضوع نقش مهمی در افزایش سطح تولید گوشت قرمز در استان خواهد داشت.
گفتنی است سالانه نزدیک به ۳۰۰ هزار راس گوسفند پرواری (طی دو دوره ۶ ماهه، هر دوره حدود ۱۵۰ هزار راس) بهمنظور تامین گوشت قرمز در قم پرورش مییابند. به طور میانگین سالانه بیشاز هشت هزار تُن گوشت قرمز از دام سبک پرورش یافته در قم تولید میشود.