
- نویسنده : محمدحسین شاهمرادی
- 11 فروردین 1404
- کد خبر 206694
- ایمیل
- پرینت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا) به نقل از خبرگزاری ایرنا، حجتالاسلام سید محمود عرب روز دوشنبه افزود: این آموزشها که موجب فراگیری مهارت یا ارتقاء مهارتها میگردد، نقش بسزایی در کاهش نرخ بیکاری دارد.
وی اضافه کرد: بر اساس آمارهای موجود، دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی سهم قابل توجهی از ظرفیت مراکز آموزش فنی و حرفهای این استان را به خود اختصاص دادهاند.
وی بیان کرد: این آموزشها در چهار بخش صنعت، خدمات، فرهنگ، هنر و کشاورزی به متقاضیان ارائه شده و به طور عمده در حوزههای فنی و تخصصی میباشد.
عرب افزود: ۵۰۷ حرفه در قالب ۴۰ رشته آموزشی در آموزشگاههای فنی و حرفهای دولتی و آزاد استان برگزار و سه میلیون و ۱۲۴ هزار و ۷۰۳ نفر ساعت آموزش به حرفهآموزان ارایه شده است.
وی اضافه کرد: ۱۳ هزار و ۹۶۷ نفر در بخش خدمات، ۲ هزار و ۸۳۴ نفر بخش صنعت، یک هزار و ۳۰۹ نفر در بخش فرهنگ و هنر و ۴۷۲ نفر در بخش کشاورزی آموزش دریافت کردهاند.
عرب، توانمندسازی افراد فاقد مهارت و ارائه آموزشهای مهارتی در راستای یاریرساندن به ایجاد اشتغال پایدار در جامعه و حفظ آن را مهمترین رسالت سازمان آموزش فنی و حرفهای عنوان کرد.
وی با اشاره به بازار محور بودن اغلب آموزشهای فنی و حرفهای استان، خاطرنشان کرد: ویژگی این آموزشها، پرورش کارآفرین است؛ به این معنی که افراد پس از کسب مهارت و دانش فنی، قادر به کسب فرصتهای شغلی مناسبی خواهند بود و یا در نهایت فرصت شغلی ایجاد مینمایند.