×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Saturday, 12 April , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 7 خبر
تولید گوشت مرغ در قم ۲۵ درصد افزایش یافت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا) به نقل از خبرگزاری ایرنا، محمد رضا حاجی رضا روز چهارشنبه بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ با توجه به اقدام‌های صورت گرفته توسط سازمان جهاد کشاورزی قم، تعامل تشکل‌های طیور و نیز همت تولید کنندگان استان، میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی در واحدهای مرغداری گوشتی با رشدی معادل ۲۵ درصد نسبت به سال ۱۴۰۲ به ۱۲ میلیون و ۲۸۵ هزار و ۷۶۵ قطعه رسید و میزان تولید گوشت مرغ از ۲۵ هزار تُن فراتر رفت.

وی افزود: مهمترین راهبرد سازمان جهاد کشاورزی قم تامین امنیت غذایی مردم استان است و در همین ارتباط از هرگونه سرمایه‌گذاری در بخش تولید محصولات کشاورزی به خصوص افزایش ظرفیت تولید محصولات مرتبط با دام و طیور حمایت می‌کنیم.

گفتنی است استان قم به‌واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد،‌ همچنین در کنار سرمایه‌گذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده‌است.

بیش از ۴۰ درصد ارزش‌افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور می‌باشد که این نکته نشان‌ می‌دهد سرمایه‌گذاری خوبی در این حوزه انجام‌ شده‌است.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.