
- نویسنده : محمدحسین شاهمرادی
- 20 فروردین 1404
- کد خبر 206834
- ایمیل
- پرینت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا) به نقل از خبرگزاری ایرنا، محمد رضا حاجی رضا روز چهارشنبه بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ با توجه به اقدامهای صورت گرفته توسط سازمان جهاد کشاورزی قم، تعامل تشکلهای طیور و نیز همت تولید کنندگان استان، میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی در واحدهای مرغداری گوشتی با رشدی معادل ۲۵ درصد نسبت به سال ۱۴۰۲ به ۱۲ میلیون و ۲۸۵ هزار و ۷۶۵ قطعه رسید و میزان تولید گوشت مرغ از ۲۵ هزار تُن فراتر رفت.
وی افزود: مهمترین راهبرد سازمان جهاد کشاورزی قم تامین امنیت غذایی مردم استان است و در همین ارتباط از هرگونه سرمایهگذاری در بخش تولید محصولات کشاورزی به خصوص افزایش ظرفیت تولید محصولات مرتبط با دام و طیور حمایت میکنیم.
گفتنی است استان قم بهواسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد، همچنین در کنار سرمایهگذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شدهاست.
بیش از ۴۰ درصد ارزشافزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور میباشد که این نکته نشان میدهد سرمایهگذاری خوبی در این حوزه انجام شدهاست.