×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Saturday, 21 June , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا) به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین قاسم روانبخش در نشست بررسی چالش‌های عبور از پیک تابستان ۱۴۰۴ ، با تاکید بر لزوم افزایش تولید و توزیع برق، افزود: خاموشی تابستانی تنها با مشارکت مردم، ادارات و حمایت دولت قابل پیشگیری است.

وی با اشاره به تلاش‌های کارکنان صنعت برق قم، اضافه کرد: خانه‌های مردم باید روشن بماند؛ انرژی برق زیربنای همه چیز است و سرمایه‌گذاری در آن، سرمایه‌گذاری برای رفاه عمومی است.

وی با بیان این‌که کشورهای پیشرفته مانند فرانسه، آلمان، انگلیس و آمریکا از انرژی هسته‌ای برای تولید برق بهره می‌برند، تاکید کرد: ما نیز باید قاطعانه از نیاز کشور به انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز دفاع کنیم.

روانبخش با اشاره به کاهش بارندگی و خروج نیروگاه‌های برق‌آبی از مدار، گفت: مشکل ناترازی به‌ دلیل صادرات نیست، بلکه کاهش منابع داخلی است و باید صادقانه واقعیت را به مردم گفت.

وی، قم را دارای ظرفیت انرژی خورشیدی دانست و خواستار سرمایه‌گذاری جدی در این زمینه شد.

وی همچنین مشارکت ادارات در صرفه‌جویی، آموزش عمومی و اعمال سیاست‌های تشویقی و تنبیهی را لازم دانست.

نماینده قم تاکید کرد: برنامه قطعی برق باید دقیق و شفاف اعلام شود تا مردم بتوانند زندگی خود را مدیریت کنند.

ضرورت حمایت مسوولان برای عبور از پیک تابستانی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم نیز در این نشست بر ضرورت همراهی مسوولان برای مدیریت شرایط پیش‌رو تاکید کرد.

یوسف صادقی با اشاره به شرایط خاص این استان، افزود: قم دارای پنج شهرک صنعتی، تراکم بالای جمعیت و شبکه‌ای شامل هشت هزار کیلومتر خطوط و ۹ هزار ترانسفورماتور است.

وی اضافه کرد: با تلاش شبانه‌روزی همکاران، میانگین زمان خاموشی بی‌برنامه در قم به یک دقیقه در روز کاهش یافته‌است.

وی با بیان این‌که ۸۰ درصد مشترکان خانگی هستند، اما تنها ۳۶ درصد برق مصرف می‌کنند، گفت: مصرف در بخش‌های صنعتی، کشاورزی و روشنایی عمومی به‌شدت افزایش یافته و با وجود رشد ۵۰ درصدی مصرف برق از سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۳، تلفات شبکه از ۱۵.۵ درصد به ۹ درصد کاهش یافته‌است.

صادقی همچنین گفت: پیک مصرف برق قم از ۵۲۰ مگاوات در سال ۱۳۹۱ به بیش از یک‌هزار مگاوات در سال جاری رسیده و تعداد پست‌های فوق توزیع از ۱۵ به ۲۵ مورد افزایش یافته‌است.

وی با انتقاد از کندی اجرای طرح‌های توسعه‌ای،‌ گفت: نارسایی‌های مالی، عدم همراهی برخی نهادها و خودداری بانک‌های استان از پرداخت وام‌های عمرانی موجب تأخیر در پروژه‌ها شده است.
وی همچنین خواستار تسریع در پرداخت سهم دولت و صندوق ملی مسکن برای توسعه زیرساخت برق پروژه‌های نهضت ملی مسکن شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم با اشاره به تلاش‌های کارکنان این شرکت، اظهار امیدواری کرد: با حمایت مسووولان و همراهی مردم، تابستان پیش‌رو با حداقل نارضایتی سپری شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.