
- نویسنده : محمدحسین شاهمرادی
- 23 اردیبهشت 1404
- کد خبر 207977
- ایمیل
- پرینت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا) به نقل از خبرگزاری ایرنا، هادی مومنی نسب روز سهشنبه بیان کرد: روزانه بیش از ۱۰۰ تُن گوشت مرغ وارد بازار استان قم میشود تا در کنار ظرفیت تولید روزانه ۵۰ تُن گوشت مرغ داخل قم، پاسخگوی نیاز مردم باشد.
وی افزود: در حوزه شکر و روغن نیز وضعیت به همین ترتیب است و ماهانه نزدیک به سه هزار تُن شکر و یکهزار و ۳۰۰ تُن روغن برای تامین نیاز مردم وارد بازار استان میشود.
وی تاکید کرد: در مورد تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم قم در بازار استان دغدغهای نداریم و علاوه بر تدارک به موقع، امکان افزایش حجم محصولات مورد نظر نیز بر اساس نیاز بازار وجود دارد.
گفتنی است بخش کشاورزی قم در زمینههای مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن میتوان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخمگذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبههای ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.
این بخش ۶ درصد از ارزشافزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۰۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند به نحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص دادهاست.
https://qomna.ir/?p=207977