- نویسنده : حسین همتی نژاد
- 18 بهمن 1401
- کد خبر 185066
- ایمیل
- پرینت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا) به نقل از خبرگزاری فارس، ایمان شمسایی ظهر امروز در مراسم اختتامیه هشمین دوره جشنواره رسانهای ابوذر که در سالن همایشهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: در حوزه و عرصه رسانه ما با مشکل تشکلهای صنفی مواجه هستیم؛ در حوزههایی مانند مهندسین و پزشکان شاهد یک نظام واحد هستیم اما متاسفانه در حوزه وسیع رسانه نظام صنفی مستقل و واحدی را نداریم.
وی ادامه داد: لایحه جامع رسانهها تدوین و در هیئت دولت مطرح شده است و به امید خدا در مرحله بعد این لایحه در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد؛ البته با همه این کمبودها تشکلهایی مانند بسیج رسانه و خانه مطبوعات در این سالها تلاش بسیاری را انجام دادهاند که از زحمات آنها باید تشکر کرد.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در استان قم هماهنگی خوبی بین این دو مجموعه وجود دارد؛ در برخی استانها اختلافاتی بین این دو مجموعه بر سر سلیقهها وجود دارد اما خوشبختانه در قم شاهد این موضوع نیستیم.
وی در ادامه تصریح کرد: اقدامات موثری در بحث ساماندهی رسانهها و خبرنگاران داشتهایم و بهزودی خبر خوبی در این زمینه خواهیم داد و این افراد میتوانند از خدمات الکترونیک استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه قم پایتخت انقلاب اسلامی است، تاکید کرد: استان قم به عنوان مرجع و پناه همه محسوب میشود و ما در ایران هرچه داریم به برکت حضور امام رضا(ع) و خواهر گرامیشان حضرت معصومه (س) است. هویت ما آغشته شده به هویت اسلام و شیعی است و حتی آنهایی که از اهل سنت هستند نیز ارادت خاصی به خاندان پیامبر دارند.
شمسایی افزود: برکت حضور حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران باعث شده تا قم به عنوان پایتخت انقلاب اسلامی شناخته شود، این انقلاب با وجود همه هجمهها و تبلیغات سنگین و منفی رسانهای ۴۴ سال دوام آورده و تبدیل به درختی تنومند شده است.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت ارشاد عنوان کرد: در فتنه اخیر همه شاهد بودیم که چه جنگ ترکیبی علیه ما ایجاد شد و دشمن با استفاده از ظرفیتهای مختلف به میدان آمد، برای مثال یک نمونه از آن را دیروز دیدیم که جیل بایدن همسر رئیس جمهور آمریکا جایزه گرامافون سال ۲۰۲۳ را به یک موسیقی علیه جمهوری اسلامی اهدا کرد.
وی ادامه داد: این اتفاقات اگرچه ظاهری انسانی، معیشتی، اجتماعی و فرهنگی دارد اما ریشه اصلی آن به مسائل سیاسی مربوط میشود؛ جامعه اسلامی نمیخواهد زیر سلطه استکبار جهانی برود اما این موضوع برای اسکتبار جهانی خوشایند نیست؛ این حرکت آنها خود تبیین واقعی از دشمنی آنها با ماست.
شمسایی عنوان کرد: در این اتفاقات اخیر قشر خبرنگاران و روزنامهنگاران پای کار انقلاب آمدند و کمکهای بسیاری انجام دادند؛ البته اتفاقاتی هم در این بخش صنفی رخ داد ولی بخش عمده اصحاب رسانه در میدان بودند و به کمک انقلاب آمدند.
مدیرکل خبرگزاریهای داخلی وزارت ارشاد بیان کرد: رسانه امروز میداند که باید چه بکند، در کجا باشد و علل اصلی آن این است ما بدنه رسانههای ما حزباللهی هستند و حضور روزنامهنگاران و خبرنگاران انقلابی و بسیجی در رسانهها نقطه مثبتی برای کشور است.
وی افزود: این عرصه هرچه بهتر و خوبتر عمل کند در مقابل نیز دشمن بیشتر خود را مجهز میکند و با ابزاری پیشرفته حمله خواهد کرد؛ بدین جهت رسانههای انقلابی و این حوزه را باید تقویت کرد تا در برابر توطئههای دشمنان به خوبی ایستادگی کنند.
شمسایی ادامه داد: رسانههای استان قم به نوعی مهجور واقع شدند که باید توجه ویژهای به آنها کرد؛ چند وقت پیش به همراه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با جمعی از اصحاب رسانه قم دیداری داشتیم که در این جلسه بسیاری از مشکلات مطرح شد. ما بهدنبال این هستیم که این مشکلات را حل کنیم چراکه رسانههای این استان در برخی از مسائل به سهم خود نرسیدهاند.
وی در پایان با اشاره به هشتمین دوره جشنواره رسانهای ابوذر گفت: آمار خوبی در این دوره از جشنواره را شاهد هستیم که این موضوع بر اعتبار این جشنواره افزوده میکند؛ امیدوارم این موضوع پایدار باشد و ما در هر دوره با آثار بیشتری مواجه باشیم.
https://qomna.ir/?p=185066