×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Wednesday, 5 February , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا)، نام علی‌اصغر مالکی‌نژاد از مداحان اهل بیت(ع) برای اهالی قم ناآشنا نیست. وی از رزمندگان و جانبازان جنگ تحمیلی بوده و سال‌ها است که مردم قم با نفس گرم او خوی گرفته‌اند. آقای مالکی‌نژاد متولد ۱۳۴۳ است و در طول هشت سال دفاع مقدس در عملیات‌های مختلفی حضور داشته و بارها مجروح شده است. در همین خصوص به مناسبت روز جانباز به گفت‌وگو با وی نشستیم.

ـ چه زمانی و در کدام عملیات مجروح شدید و درصد جراحت و جانبازی حضرت‌عالی چند است؟

علی‌اصغر مالکی‌نژاد: اولین باری که در جبهه حضور یافتم در سال ۱۳۶۰، سن هفده سالگی و در جریان عملیات فتح‌المبین بود. اولین مجروحیت بنده نیز در بیت‌المقدس در جریان آزادسازی خرمشهر رخ داد و پس از آن نیز در عملیات‌های والفجر مقدماتی، خیبر، بدر، کربلای ۴ و ۸ و والفجر ۱۰ مجروح شدم. درصد جانبازی بنده در بنیاد شهید و امور ایثارگران ۵۰ و در سپاه ۶۰ درصد است.

 ـ چه عاملی باعث شد که شما در جنگ حضور پیدا کنید و از جان خود بگذرید؟

علی‌اصغر مالکی‌نژاد: در آن زمان دشمن به مملکت ما حمله کرده بود و به همین خاطر رهبر عزیزمان حضرت امام خمینی(ره) دستور فرمودند که در جبهه‌‌های جنگ حضور پیدا کنیم و به دفاع از خاک میهن‌مان اسلامی‌مان بپردازیم. برای همین بنده نیز در کمال اشتیاق به جبهه اعزام شدم و با جان و دل در مقابله دشمن ایستادگی کردم و در این راه چندین مرتبه مجروح شدم. البته بنده لایق نبودم که جانم را فدا کنم و خوشا به حال آنانی که در این راه جان خود را تقدیم اسلام و انقلاب کردند و به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.

ـ آیا هنوز هم حاضرید جان خود را به ارزش‌هایی که به آن اعتقاد دارید؛ به خطر بیاندازید؟

علی‌اصغر مالکی‌نژاد: بله الان نیز اگر رهبر عزیزمان امام خامنه‌ای لب تر کنند؛ با جان و دلم حاضرم برای ارزش‌هایمان جان خود را به خطر بیاندازم. اگر زمانی که مملکت، دین، قرآن، ناموس و انقلاب در خطر باشد؛ قطعا پای آن‌ها می‌ایستم و جانم را فدا خواهم کرد و همانطور که امام خمینی(ره) فرمودند ما یک لحظه هم نادم و پشیمان نیستیم؛ بنده نیز یک لحظه در دفاع از اسلام انقلاب و میهن، یک لحظه پشیمان نیستم.

در جنگ تحمیلی، کشورمان مقابل همه دنیا ایستاد و الان نیز همین رویه مقاومت و ایستادگی ادامه دارد. امروز به جز چند کشوری که با ما هم‌فکر و هم‌نظر هستند؛ مقابل همه دنیا ایستاده‌ایم و دشمن را از پا آورده‌ایم و به یاری خداوند، دشمن نیز روز به روز منفورتر می‌شود. بالاترین افتخار ما این است که حتی یک وجب از خاک پاک کشور ما دست بیگانه نیست و این بزرگترین پیروزی ما در دنیا است.

ـ آیا روحیه جهاد، رشادت و از خودگذشتگی در بین نسل جوانان امروزی نیز وجود دارد؟   

علی‌اصغر مالکی‌نژاد: بله همچنان روحیه در بین جوانان نسل جدید وجود دارد. جنگ امر خانمان‌سوزی است و ما دعا می‌کنیم که هیچ کشوری جنگ را تجربه نکند. ولی همه ما شاهد بودیم زمانی که حریم اهل بیت(ع) در کشورهای عراق و سوریه به خطر افتاد؛ این جوانان ما که با جان و دل در جبهه‌های مقاومت حضور یافتند و به دفاع از حریم اهل بیت(ع) پرداختند.

میلیون‌ها جوان دیگر نیز برای دفاع از حرم نام‌نویسی کردند ولی به هر دلیلی این توفیق را نیافتند در جنگ علیه استکبار و گروه‌های تکفیری شرکت کنند و بسیاری از آن‌ها هنوز هم حسرت می‌خوزند که چرا نتوانتسند به جبهه مقاومت حضور داشته باشند. در فتنه‌ها از جمله فتنه سال ۱۴۰۱ _که هنوز تمام نشده است_ این جوانان بودند که پای کار نظام آمدند و تمام قد ایستادند پای انقلاب و ارزش‌های آن ایستادند. برای همین این که گفته می‌شود نسل جدید نسبت به ارزش‌های اسلامی بی‌اعتنا است؛ حرف صحیحی نیست و هر بار که عرصه، حضور نسل جدید را طلبیده، جوانان خودشان را نشان داده‌اند.

ـ برای اشاعه و ترویج فرهنگ جهاد و شهادت در بین نسل امروز چه کارهایی را می‌توان انجام داد؟

علی‌اصغر مالکی‌نژاد: ما نسلی هستیم که باید خاطرات دفاع مقدس را برای نسل حاضر بیان کنیم و همان جهاد تبیینی که حضرت آقا فرمودند بخشی از آن بازگویی و ترویج خاطرات دفاع مقدس است. جوانان تشنه شنیدن حقیقت هستند و ما باید همواره این آمادگی را داشته باشیم برای کسانی که دوران پیش از انقلاب، سال‌های آغازین انقلاب و دفاع مقدس را از نزدیک درک نکرده‌اند؛ وقایع را شرح دهیم که چه اتفاقاتی افتاده است.

این که برخی جوانان ما آگاهی ندارند به دلیل کوتاهی ما است. رسانه‌های بیگانه امروز در تلاش هستند تا در اذهان جوانان، این تلقی را به وجود آوردند که پیش از انقلاب، همه چیز گل و بلبل بوده و انقلاب باعث شده که وضعیت زندگی مردم رو به وخامت رود. در حالی که اگر بیاییم واقعیات پیش از انقلاب را با استناد به اسناد موجود، بازگو کنیم؛ مطمئنا جوانان ما با آغوش باز از آن استقبال خواهند کرد.

بیان وضعیت پیش از انقلاب نباید منحصر به دهه فجر باشد و  در همه سال می‌بایست با برگزاری نمایشگاه، آموزش در مدرسه‌ها و … جوانان و نوجوانان را با واقعیت‌های پیش از انقلاب آشنا کرد تا به این واسطه، آن‌ها قدردان نعمت وجود انقلاب باشند. در کنار همه کاستی، ندانم کاری‌ها، عدم مدیریت‌ها و خیانت‌ها، جوانان حتما باید بدانند که وضعیت پیش از انقلاب به چه شکل بوده است.

حضرت آقا فرمودند جهاد تبیین برای الان نیست. شروع‌اش با حضرت زهرا(س) بوده و سپس حضرت زینب(س) با خطبه‌ای که در مقابل یزید ایراد کرد؛ به تبیین واقعه کربلا و قیام حسینی پرداخت و این گونه جهاد تبیینی را رقم زد تا ما امروز با واقعه کربلا و مفاهیم آن آشنا شویم. اگر جهاد تبیین حضرت زینب(س) نبود؛ امروز همه چیز تحریف شده بود. ما نیز اگر از جنگ و دفاع مقدس نگوییم _ این که این انقلاب چگونه تا به اینجا رسیده است_ جوان جویای حقیقت نیز پای کار نظام می‌آید.

بزرگترین اشتباهی که دولت‌های قبل مخصوصا دولت حسن روحانی انجام داد؛ این بودکه به بهانه آموزش مجازی، گوشی تلفن همراه را به دست بچه‌هایی داد که هنوز درکی از فضا و مخاطرات شبکه‌‌های احتماعی و اینترنت نداشتند. دشمن این زمین بکر را کاشت و در فتنه اخیر آن را درو کرد. افرادی که در فتنه اخیر در خیابان‌ها حضور یافتند؛ همه از نااگاهی و عدم اطلاعات بود. چنین جوانی ناامنی ندیده است و برای همین ما باید با روشنگری آن‌ها را با واقعیات آشنا کنیم و به آن‌ها نشان دهیم امنیتی که امروز کشورمان دارد؛ در دیگر کشورها نیست.

https://t.me/qomna_com

https://www.instagram.com/qomna_com/

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.