- نویسنده : حسین همتی نژاد
- 09 خرداد 1402
- کد خبر 189526
- ایمیل
- پرینت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا) به نقل از ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی اظهار داشت: در میان سه مجوز صادر شده امسال، یک فصلنامه اجتماعی – فرهنگی و ۲ دوفصلنامه علوم انسانی یکی در زمینه فقه و حقوق و دیگری در زمینه الهیات و معارف وجود دارد.
وی بیان کرد: از میان کل رسانههای دارای مجوز در استان قم، ۳۰۰ رسانه مکتوب فعالیت دارند.
وی ابراز داشت: ۹۴ رسانه الکترونیک برخط و ۱۱۰ رسانه الکترونیک غیر برخط نیز در استان قم دارای مجوز هستند که غیر برخط ها در روشهایی چون انتشار روی لوح فشرده منتشر می شوند.
اسماعیلی گفت: استان قم۸۰ نمایندگی روزنامههای سراسری و خبرگزاریهای رسمی کشور را نیز دارد که در حال فعالیت خبری و اطلاعرسانی در این استان هستند.
وی با اشاره به فرآیند صدور مجوز برای متقاضیان ایجاد رسانه گفت: افراد متقاضی باید به سامانه جامع رسانه های کشور مراجعه کنند و کلیه فرآیند صدور مجوز به صورت ملی در مرکز انجام میشود.
وی ادامه داد: زمانی که افراد مدارک مورد نیاز را برای درخواست مجوز بارگذاری میکنند پس از تایید در مرحله اول باید اصل مدارک به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شود.
اسماعیلی افزود: قم ظرفیت بسیار بالایی در حوزه رسانه دارد و یکی از مهمترین تامین کنندههای انتشار دانش در حوزه علوم انسانی است.
https://qomna.ir/?p=189526