×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Thursday, 26 December , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 13 خبر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا) به نقل از خبرگزاری ایرنا، رضا الهیاری بیان داشت: آمارها نشان می‌دهد در نیمه اول سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۵۰ هزار دستگاه در واحدهای صنعتی لوازم خانگی قم تولید شد که با ادامه یافتن این روند تا پایان سال میزان تولید یخچال در استان به ۳۰۰ هزار دستگاه می‌رسد.

وی افزود: این در حالی است که سال گذشته در مجموع ۲۳۳ هزار دستگاه یخچال در واحدهای صنعتی لوازم خانگی استان تولید شد، بنابراین با تحقق برنامه تولید ۳۰۰ هزار دستگاه یخچال در سالجاری، میزان تولید این محصول در استان نسبت به سال قبل ۳۰ درصد بیشتر خواهد بود.

وی ادامه داد: سنجش‌های انجام شده توسط کارشناسان نشان می‌دهد کیفیت محصولات تولید شده در واحدهای صنعتی بزرگ تولید کننده لوازم خانگی استان قم مطلوب است و این واحدها توانسته‌اند در رقابت با موارد مشابه خارجی، محصولات خوب و با کیفیتی را به بازار عرضه کنند.

گفتنی‌است تولید لوازم خانگی در قم مزیت اقتصادی دارد و مسئولان استان از سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این حوزه حمایت می‌کنند؛ شهرک‌های صنعتی قم به خصوص شهرک صنعتی محمودآباد و شکوهیه برای استقرار صنایع تولیدکننده لوازم خانگی از زیرساخت‌های مطلوبی برخوردار است و هم‌اکنون نیز صنعتگران متعددی در قالب شرکت‌های بزرگ و صاحب نام در قم مشغول تولید انواع لوازم خانگی با کیفیت بالا و رعایت استانداردهای جهانی هستند.

از جمله مزایای اقتصادی سرمایه‌گذاری در بخش تولید لوازم خانگی در قم،‌ دسترسی آسان و کم هزینه به مهمترین بازارهای مصرف کشور و همچنین نیروی انسانی ماهر و متخصص است که هر کدام از این موارد نقش موثری در موفقیت اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری ایفا می‌کند.

علاوه بر این،‌ صنعت قم از گذشته در زمینه قطعه‌سازی دارای ظرفیت‌های بالایی در میان سایر استان‌های کشور بوده که این مساله برای تامین زنجیره قطعات مورد نیاز واحدهای تولیدکننده لوازم خانگی از اهمیت فراوانی برخوردار است.

نگاه حمایتی مسئولان استان نسبت به این بخش مهم صنعت از دیگر نکاتی است که سرمایه‌گذاری درحوزه تولید لوازم خانگی را در شهرک‌های صنعتی استان برای فعالان بخش خصوصی جذاب می‌کند.

در بخش صنعت استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

https://t.me/qomna_com

https://www.instagram.com/qomna_com/

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.