×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Friday, 27 December , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
دانشجویانی از ۳۱ کشور در دانشگاه قم تحصیل می‌کنند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا) به نقل از خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد حسین شریفی امروز در نشست خبری در مورد دستاوردهای این دانشگاه اظهار داشت: تعداد نشریات علمی دانشگاه قم از ۱۰ نشریه در سال ۱۴۰۰ به ۴۰ نشریه رسیده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری این تعداد به ۵۰ نشریه افزایش یابد.

وی افزود: در سالجاری، ۵۴ کتاب مجوز نشر دریافت کرده‌اند و در مجموع تاکنون ۲۸۴ عنوان کتاب در تاریخ دانشگاه قم چاپ شده‌است.

رئیس دانشگاه قم با اشاره به با تأکید بر ظرفیت علمی این دانشگاه گفت: هم اینک ۳۱۳ عضو هیأت علمی در دانشگاه قم مشغول فعالیت هستند که به ازای هر ۲۸ دانشجو یک عضو هیأت علمی وجود دارد. البته طبق استانداردهای موجود، این نسبت باید به ازای هر ۲۳ دانشجو یک عضو هیأت علمی باشد.

وی با اشاره به توسعه همکاری‌های صنعتی گفت: دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه قم طی ۲ سال گذشته رشد ۲۰۰ درصدی داشته‌است.

رئیس دانشگاه قم از راه‌اندازی رشته مهندسی کفش برای نخستین بار در دانشگاه قم خبر داد و اظهار داشت: ۸۰ درصد صادرات کفش کشور متعلق به این استان است و راه‌اندازی این رشته می‌تواند نقشی مهم در توسعه این صنعت داشته باشد.

شریفی با اشاره به موفقیت‌های بین‌المللی این دانشگاه گفت: دانشگاه قم رتبه نخست کشور از نظر جایگاه بین‌المللی را داراست و در میان ۱۵۴ دانشگاه معتبر جهان قرار دارد، همچنین سه هزار دانشجو از ۳۱ ملیت مختلف در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که این موضوع نمونه‌ای موفق از دیپلماسی علمی است.

وی درباره ترکیب رشته‌های تحصیلی دانشگاه قم گفت: ۷۱ درصد از دانشجویان و اساتید این دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی و ۲۹ درصد در سایر رشته‌ها مشغول فعالیت هستند.

رئیس دانشگاه قم افزود: هم اینک ۱۶ دانشمند یک درصدی و ۲ درصدی از دانشگاه‌های قم در رشته‌های غیر علوم انسانی فعالیت دارند که هشت نفر از آنان در دانشگاه قم تدریس می‌کنند.

وی همچنین بیان کرد: ساخت ماهواره نظامی و پیست دو و میدانی ویژه بانوان، ۲ مورد از اقدامات اخیر دانشجویان قمی است.

یعقوب نوروزی معاون پژوهشی دانشگاه نیز در این نشست‌ خبری با اشاره به برگزاری آیین تجلیل از پژوهشگران برتر هفته پژوهش، گفت: امسال ۱۵۵ اثر به دبیرخانه هفته پژوهش ارسال شد که از میان آن‌ها، ۷۷ اثر توسط داوران به‌عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند.

وی درباره دسته‌بندی برگزیدگان افزود: در میان برگزیدگان، ۱۲ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها ، ۱۰ نفر از حوزه فناوری، ۱۰ نفر از کارمندان، ۱۰ نفر از دانشجویان، چهار نفر از پژوهشگران آزاد، چهار نفر از طلاب حوزه علمیه، چهار نفر از دانش‌آموزان و صاحبان چهار واحد صنعتی حضور دارند.

وی با اشاره به نقش نهادهای مختلف در تولید آثار برتر گفت: دانشگاه قم با ۱۵ برگزیده، آموزش و پرورش با هشت اثر و دانشگاه علوم پزشکی با ۶ اثر برتر بیشترین سهم را در میان برگزیدگان داشته‌اند.

وی درباره ترکیب موضوعی آثار برتر امسال اظهار داشت: ۵۸ درصد از پژوهشگران برتر در حوزه علوم انسانی فعالیت دارند. همچنین ۳۰ درصد از آثار برگزیده مربوط به حوزه‌های فنی و مهندسی و هشت درصد به علوم پایه اختصاص داشته‌است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه قم ضمن تقدیر از مشارکت گسترده پژوهشگران، تأکید کرد: این آمار نشان‌دهنده ظرفیت بالای علمی استان در حوزه پژوهش و فناوری است و ضرورت حمایت از توسعه این حوزه بیش از پیش احساس می‌شود.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.