×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Monday, 14 July , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا) به نقل از خبرگزاری ایرنا،‌ سعید محمدی در این باره بیان داشت: در راستای مدیریت هرچه بهتر سطح عرضه نان در منطقه پردیسان و پاسخ به نیاز مردم ساکن در آن، به هر واحد نانوایی آزادپز که به پردیسان منتقل شود، سهمیه آراد یارانه‌ای تعلق می‌گیرد که اقدام حمایتی قابل توجهی است.

وی افزود: همچنین سهمیه آرد نانوایی‌های فعال در پردیسان با توجه به ظرفیت پخت نانی که دارند، به صورت حداکثری تخصیص می‌یابد تا مردم ساکن در این منطقه بتوانند با سهولت بیشتری نان مورد نیاز خود را تامین کنند.

وی ادامه داد: در کنار این اقدام ها، امکانی نیز فراهم شده است تا اگر افرادی تقاضای ایجاد واحد نانوایی جدید در پردیسان را داشته باشند، بتوانند درخواست خود را به کارگروه آرد و نان استان ارائه دهند و در صورت تایید شدن آن و صدور مجوز برای تاسیس نانوایی،‌ نسبت به انجام این کار اقدام کنند.

شهرک پردیسان در منطقه هشتم شهرداری قم و در جنوب غربی این شهر قم واقع‌ شده است، این منطقه در سال ۱۳۷۷ توسط وزارت مسکن و شهرسازی وقت تاسیس و در سال ۱۳۹۰ به یکی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد.

در هر ماه به‌طور میانگین به ۱۲ هزار تُن گندم برای پخت نان مصرفی مردم قم نیاز است که اداره کل غله و خدمات بازرگانی قم این میزان گندم را تامین می‌کند و در این زمینه کمبودی وجود ندارد.

۸۵۵ واحد نانوایی دارای پروانه کسب در این استان فعال است که آرد مورد نیازشان را در قالب یارانه‌ای درجه یک و دو دریافت می‌کنند.

از این تعداد نانوایی که در مناطق مختلف شهر قم و سایر نقاط استان مستقر هستند، ۲۸۲ واحد یارانه‌ای درجه یک و ۵۷۳ واحد یارانه‌ای درجه ۲ است؛ تفاوت این دو در نرخ آردی است که دریافت می‌کنند.

۱۳۲ واحد نانوایی در مناطق روستایی قم و ۷۲۳ واحد در سطح شهرهای استان فعال هستند.

https://t.me/qomna_com

https://www.instagram.com/qomna_com/

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.