×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Wednesday, 4 December , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا) به نقل از ایرنا، در این آیین پس از تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید و نواختن سرود مقدس جمهوری اسلامی توسط گروه اُرکستر سپاه علی بن ابیطالب(ع)، رئیس کل دادگستری قم طی سخنانی، حادثه هفتم تیرماه را از وقایع استثنایی تاریخ انقلاب اسلامی توصیف کرد و افزود: در تاریخ انقلاب، ترور و انواع سنگ‌اندازی‌های دشمنان را داشتیم، اما هیچ‌کدام به بزرگی این حادثه نبود.

حجت‌الاسلام علی مظفری ادامه داد: زمانی که دشمنان با قطع خط لیبرالیستی و انحرافی مواجه شدند، فهمیدند باید مسیر توطئه‌ها را نیز تغییر دهند.

وی بیان داشت: پس از رای مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت سیاسی بنی‌صدر در سی‌ام خرداد به فاصله چهار روز در ششم تیرماه مقام معظم رهبری ترور شدند اما تقدیر الهی این بود که این ذخیره انقلاب باقی بماند، و رسالت بزرگ را سال‌های متمادی ادامه دهد.

رئیس کل دادگستری استان یادآور شد: طراحان این حادثه بعدها در کنگره‌هایی که در عراق تشکیل دادند، اعتراف کردند، قصد داشتند تمام کسانی که در پیشبرد انقلاب نقش‌آفرین بودند، را از بین بروند.

وی با بیان اینکه حزب جمهوری اسلامی واقعا یک مجموعه فاخر و ارزشمندی بود افزود: رهبران اصلی این نهضت که نقش بی‌بدیل و اصلی داشتند، همه به شهادت رسیدند.

مظفری در بخشی دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در سال‌های نخستین شکل‌گیری یک انقلاب یا نهضت، عوامل انسانی تاثیر زیادی دارد، قطعا ترور شخصیت‌هایی مانند شهید بهشتی می‌توانست ضربه سختی به نظام وارد کند.

وی تاکید کرد: دشمنان، شهید بهشتی را رهبری اجرایی انقلاب می‌دانستند، چرا که این شهید، نظام را در تمام عرصه‌ها مدیریت می‌کرد.

مظفری گفت:‌دشمن وقتی در ترور شخصیت شهید بهشتی موفق نشد، ترور فیزیکی را در پیش گرفت، متاسفانه در حادثه هفتم تیر شاهد از دست دادت شخصیت‌های بزرگی امثال ایشان بودیم.

آیین چهل و دومین سالگرد شهادت آیت‌الله سید محمد حسینی بهشتی و ۷۲ شهید فاجعه تروریستی هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰ با حضور روحانیان، فضلا، شخصیت‌ها، مسئولان و خانواده معظم شهیدان در قم برگزار شد.

در این آیین که با گلباران و عطرافشانی مزار شهدا همراه بود از خانواده‌های ۱۰ شهید این حادثه تجلیل شد.

حادثه بمب‌گذاری در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیرماه ۱۳۶۰ منجر به شهادت آیت‌الله بهشتی و ۷۲ عضو این حزب شد.

۹ تن از شهیدان این حادثه در قم مدفدن هستند که مزار سید نورالله طباطبایی‌نژاد، غلامحسین حقانی، محمدحسین صادقی، عبدالوهاب قاسمی، عمادالدین کریم بیژنی نژاد، علی هاشمی سنجانی از نمایندگان و حسن محمدعینی مدیر تدارکات مجلس شورای اسلامی در گلزار شهیدان شیخان قرار دارد.

قبور شهیدان عبدالحمید دیالمه و محمد منتظری نیز در حرم حضرت معصومه‌(س) می‌باشد.

https://t.me/qomna_com

https://www.instagram.com/qomna_com/

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.