- نویسنده : حسین همتی نژاد
- 08 مرداد 1402
- کد خبر 191257
- ایمیل
- پرینت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا) به نقل از ایرنا، غلامرضا رحیمی رشت آبادی اظهار داشت: مشکلات احصا شده تحت نظام مسائل روستاهای استان تعیین شدهاست و سپس در عنوانهای شهرستانی و بخشی تفکیک میشود.
وی ادامه داد: تاکنون پنج جلسه با ادارههای مرتبط پیرامون حل مشکلات روستایی گذاشتهایم و امید است طی ۲تا سه سال آینده مشکل زیرساختی و زیربنایی در روستاها نداشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار در قم راه آسفالته دارند، گفت: در استان روستاهایی که زیر ۲۰ خانوار باشد کم هستند و از لحاظ قانون تکلیفی برای ایجاد راه آسفالته برای آنها وجود ندارد.
رحیمی رشت آبادی افزود: در روستاهای کمتر از ۲۰ خانوار قم طرح هادی اجرا نمیشود و معمولا آبرسانی به آنها با تانکر انجام میگردد گرچه همه آنها از نعمت برق برخوردار هستند.
وی بیان کرد: عملکرد دولت در روستاها طی سالهای گذشته بررسی شدهاست و به این نتیجه رسیدیم که استاندار به عنوان نماینده عالی دولت در استان برای روستاها زمان زیادی گذاشته و به بازدید از آنها میپردازد.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری قم افزود: جلسات اخیر با مسئولان حوزه روستایی دولتهای قبل داشتیم و در آن تاکید شد که یکی از شاخصهای عملکردی استاندار برای روستاها تامین اعتبارات، تدوین نظام مسایل روستاها و برگزاری برخی جلسات با حضور مسوولان در روستاهاست.
وی یادآور شد: قم درتامین آب، برق، گاز و مخابرات روستایی در بین چهار استان اول کشور قرار دارد.
با مصوبه هیات دولت و پیگیریهای استاندار وقت قم در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ تشکیل شهرستانهای جدید کهک و جعفریه در استان قم تصویب شد. قم دارای بخش خلجستان ، مرکزی و سلفچگان میباشد.
https://qomna.ir/?p=191257