- نویسنده : حسین همتی نژاد
- 24 مرداد 1402
- کد خبر 191533
- ایمیل
- پرینت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا) به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان قم، جلسه «همافزایی ستاد شرکت گاز ملی گاز ایران با شرکتهای استانی» پیش از ظهر روز دوشنبه بیستوسوم مرداد در سالن جلسات شهید سلیمانی این شرکت برگزار شد.
در این جلسه مرتضی خوشلهجه مدیرعامل شرکت گاز استان قم با اشاره به بحران ناترازی گاز در زمستان سال ۱۴۰۱، اظهار کرد: در جریان این بحران ۸۰ جلسه مدیریت بحران به طور مستمر، پیاپی و بدون یک روز تعطیلی در شرکت گاز استان قم تشکیل شد.
وی با اشاره به پیگیری روزانه مصوبات و نامههای ستاد توسط مدیران و کارکنان شرکت گاز استان قم، تصریح کرد: در این جلسات وضعیت استانهایی که با خطر قطع جریان گاز مواجه بودند، بررسی و بر این اساس تصمیمات لازم برای مدیریت مصرف گاز در استان اتخاذ میشد.
خوشلهجه در ادامه استحکام باورهای دینی در میان مردم قم را مورد توجه داد و در این باره خاطرنشان کرد: این باورها در کنار تأکیدات علما و مراجع عظام تقلید باعث شد تا در استان قم شاهد رقم قابل توجهی از صرفهجویی در مصرف گاز باشیم.
وی اضافه کرد: به برکت بارگاه نورانی حضرت معصومه(س) و همچنین عمق باورهای مذهبی مردم قم، هزینههایی که برای فرهنگسازی در حوزه مصرف انرژی از سوی شرکت گاز استان قم صورت گرفت، نسبت به نتیجه و بازخوردهای مثبتی که در این زمینه گرفته شد؛ بسیار ناچیز است.
حضور کارکنان متخصص و جوان در بدنه شرکت گاز استان قم
در این جلسه همچنین حسین سروریفخر رئیس هیئت مدیره شرکت گاز استان قم در تشریح فعالیتهای این شرکت، اظهار کرد: شرکت گاز استان قم علاوه بر عمل به وظایف سازمانی، عملکرد مناسبی نیز در حوزه نهادینهسازی فرهنگ مصرف انرژی داشته است.
وی با اشاره به ضرروت تربیت و بهکارگیری کارکنان جوانان، تصریح کرد: حضور کارکنان متخصص و جوان در بدنه شرکت گاز استان قم یکی از ویژگیهای ارزنده این شرکت است و لازم است که این گونه کادرسازیها با قوت در تمامی شرکتهای تابعه شرکت ملی گاز ایران ادامهدار باشد.
سروریفخر با بیان اینکه شرکت گاز استان قم در جریان بحران ناترازی سال گذشته، نمره خوبی را در زمینه صرفهجویی در مصرف گاز کسب کرده است، خاطرنشان کرد: البته این موضوع باعث نمیشود که مدیران و کارکنان شرکت گاز استان قم مغرور شوند و حرکت به سوی اهداف و تعالی سازمان ادامه دارد.
وی با اشاره به اهمیت انسجام شرکتهای گاز استانی، گفت: تمامی شرکتهای گاز استانی میبایست از تجارب خود در زمینه مدیریت مصرف گاز استفاده کرده و امید است که با برگزاری منظم و مستمر جلسات این چنینی، همافزایی چه در زمینه مدیریت بحران و چه در مسائل دیگر بیشتر شود.
فرآیند تسهیلسازی برای رشد هرچه بیشتر سازمان فراهم شود
در ادامه این جلسه حسین محمدصالح معاون امور مهندسی و بهرهبرداری شرکت ملی گاز ایران در تشریح هدف از برگزاری جلسات در شرکتهای گاز استانی، اظهار کرد: تعامل، تبادل اطلاعات و بهرهگیری از تجربیات شرکتهای گاز استانی از جمله اهداف برگزاری این جلسات است.
وی با بیان اینکه دنیای امروز، دنیای ارتباطات است، تصریح کرد: شرکتهای گاز استانی میبایست با بهرهگیری از علوم نوین ارتباطی در راستای توسعه سازمانی با ستاد همافزایی داشته و زمینه فرآیند تسهیلسازی برای رشد هرچه بیشتر و بهتر سازمان فراهم شود.
محمدصالح با تأکید بر اینکه تبادل اطلاعات شرکتهای گاز استانی با ستاد باید صحیح، دقیق و بهموقع باشد، خاطرنشان کرد: نبود هر یک از این مؤلفهها باعث ضعف در ساختار و عدم ارائه واکنش مناسب به نیازها و اتفاقات مرتبط با سازمان میشود.
وی سامانه GIS را یکی از بسترهای ارائه اطلاعات ضروری مورد نیاز نیروهای عملیاتی عنوان کرد و در ادامه افزود: از تمامی نیروهای عملیاتی انتظار میرود که مهارت کارکردن با این سامانه را فراگرفته و آشنایی لازم را با آن داشته باشند.
https://qomna.ir/?p=191533