- نویسنده : حسین همتی نژاد
- 05 آذر 1402
- کد خبر 194729
- ایمیل
- پرینت
مهدی خلیلی رییس اتحادیه کبابیها و کلهپزها در گفتوگو با پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا)، پیرامون گلایه برخی کلهپزها و کبابیها به گرانی بیش از اندازه گوشت و کلهبار، اظهار کرد: این اعتراضات به ما نیز رسیده است؛ با این حال در این رابطه از طرف اتحادیه نمیشود نظارتی وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه اتحادیه کبابیها و کلهپزها در خصوص نرخ گوشت و کلهبار قیمتگذار نیست و برای همین نیز نمیتواند ورودی به این موضوع داشته باشد، تصریح کرد: قیمتگذاری پیرامون این موضوع با اتحادیه پروتیین است و این قصابها هستند که قیمت گوشت را تعیین میکنند.
خلیلی در تشریح دلایل گرانی گوشت و کلهبار نیز توصیح داد: از آنجایی که در بازار گوشت، عرضه و تقاضا چون نابرابر شده است؛ قیمتها به صورت روزانه افزایش مییابد و به عبارتی این موضوع طبیعی است.
وی اضافه کرد: قیمت فروش یک کیلو جگر پخته حدود ۱میلیون و برای توزیع تقریبا نزدیک ۷۰۰ تومن است.
https://qomna.ir/?p=194729